Es traslladaven al Baix Llobregat per robar en domicilis

Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per quatre robatoris amb força a Gavà i Sant Boi de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà van detenir el passat 25 de març, a Vilanova i la Geltrú, dos joves, un d’ells menor d’edat, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força a interior de domicili. Al detingut major d’edat també se l’acusa d’un delicte de conducció temerària.

El cas es va iniciar a principis de febrer arran de la detecció de diversos robatoris amb força a l’interior de domicilis a Gavà i Sant Boi de Llobregat. Els lladres utilitzaven sempre el mateix modus operandi: escalaven fins entrar en el domicili per finestres o balconades i, una vegada en el seu interior, bloquejaven l’accés a l’habitatge per escorcollar el pis sense haver de patir perquè ningú retornés al domicili.

FOTO PREMSA 2

Arran aquests fets els investigadors de Gavà van muntar un dispositiu de vigilància per la zona afectada que va permetre localitzar un dels lladres mentre recercava nous objectius. El sospitós, quan va detectar la presència policial, va fugir en un vehicle a gran velocitat i de manera temerària fins abandonar-lo a Sitges.

Els investigadors, amb la col·laboració de la Policia Local de Vilafranca del Penedès i dels mossos de la comissaria del Garraf, van aconseguir identificar els dos lladres i ubicar-ne els domicilis. Finalment, el passat 25 de març es va realitzar dues entrades i perquisicions  als seus domicilis, a Vilanova i la Geltrú, on es van intervenir diversos proves de l’activitat delictiva dels investigats, així com objectes procedents dels il·lícits.

Als detinguts se’ls relaciona amb quatre robatoris amb força comesos en un període d’un mes i mig a domicilis de Gavà i Sant Boi de Llobregat. Al detingut major d’edat també se l’acusa d’un delicte de conducció temerària.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut menor va quedar a disposició de la Fiscalia de Menors i el detingut major d’edat va  passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Vilanova, que va ordenar l’ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix