Rescaten tres gossos que han caigut en un pou a Sant Boi de Llobregat

Una unitat del GRAE dels Bombers de la Generalitat ha permès que els animals poguessin sortir sans i estalvis

Final feliç per a tres gossos que han caigut en un pou situat al barri de Marianao al municipi baixllobregatí de Sant Boi de Llobregat. Una unitat del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) ha evitat una tragèdia.

gosos rescatsts 2

Els fets han passat aquest migdia a la Riera de Can Soler de Sant Boi de Llobregat. L’avís s’ha fet a les 11.45 hores i ràpidament cinc vehicles dels Bombers de la Generalitat a més d’una unitat del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) s’han activat desplaçant-se al lloc del succés (una finca particular).

gossos rescattas 3

Els bombers han pogut comprovar com tres gossos estaven atrapats dins d’un pou sense que tinguessin mitjans per sortir. Els primers treballs han consistit a eixamplar l’orifici d’entrada perquè poguessin entrar els membres del GRAE i rescatar els animals d’una mort segura. Finalment, i després de molts esforços, s’ha pogut accedir al pou i baixar al fons per, posteriorment, treure’ls sans i estalvis. Els treballs de rescat han acabat a les 14.15 hores.

gossos rescatats 4

Segons fonts de Bombers de la Generalitat, el propietari de la finca s’ha fet càrrec dels tres gossos a l’espera de l’arribada d’una Protectora d’Animals que pogués vetllar per benestar dels animals. La Premsa del Baix s’ha posat en comunicació amb la Policia Local de Sant Boi, que no ha facilitat més informació sobre el tema.

Redacció / Fotos: Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix