Recuperen una moto sostreta a Cornellà gràcies al GPS

Imprimeix

Gràcies el sistema de posicionament global instal·lat va permetre a detenir l’autor del robatori a Torredembarra

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir, el dijous 18 de març, un home de nacionalitat espanyola, de 45 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 20 hores, quan els agents adscrits al sector de trànsit de Vilafranca del Penedès van ser alertats que una furgoneta estava circulant per l’AP-7, en sentit Tarragona, presumptament amb una motocicleta sostreta al seu interior.

f5caf158 8bf1 4e75 bcd9 983f2bdbdef1 16 9 aspect ratio default 0

El propietari de la motocicleta, que havia estat sostreta minuts abans d’un pàrquing a Cornellà de Llobregat, es trobava denunciant els fets a comissaria i gràcies al sistema de posicionament global, més conegut com a GPS, els agents tenien coneixement de la seva posició en tot moment.

Gràcies a la coordinació entre les dotacions policials de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la Regió del Camp de Tarragona, finalment, van aconseguir aturar el vehicle a la sortida del peatge de Torredembarra, situat al quilòmetre 232 de l’AP-7. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar la motocicleta sostreta al seu interior i finalment, van detenir el conductor, i únic ocupant de la furgoneta.

L’arrestat, amb set antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)