Recuperen una moto sostreta a Cornellà gràcies al GPS

Gràcies el sistema de posicionament global instal·lat va permetre a detenir l’autor del robatori a Torredembarra

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir, el dijous 18 de març, un home de nacionalitat espanyola, de 45 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 20 hores, quan els agents adscrits al sector de trànsit de Vilafranca del Penedès van ser alertats que una furgoneta estava circulant per l’AP-7, en sentit Tarragona, presumptament amb una motocicleta sostreta al seu interior.

f5caf158 8bf1 4e75 bcd9 983f2bdbdef1 16 9 aspect ratio default 0

El propietari de la motocicleta, que havia estat sostreta minuts abans d’un pàrquing a Cornellà de Llobregat, es trobava denunciant els fets a comissaria i gràcies al sistema de posicionament global, més conegut com a GPS, els agents tenien coneixement de la seva posició en tot moment.

Gràcies a la coordinació entre les dotacions policials de la Regió Policial Metropolitana Sud i de la Regió del Camp de Tarragona, finalment, van aconseguir aturar el vehicle a la sortida del peatge de Torredembarra, situat al quilòmetre 232 de l’AP-7. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar la motocicleta sostreta al seu interior i finalment, van detenir el conductor, i únic ocupant de la furgoneta.

L’arrestat, amb set antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix