Un tràiler provoca el caos en diversos carrers d’Olesa de Montserrat

Imprimeix

El vehicle de gran tonatge circulava en direcció contrària causant diferents danys a edificis, mobiliari urbà i vehicles estacionats

La Policia Local d’Olesa de Montserrat va multar el conductor d’un tràiler que circulava en direcció contrària pels carrers del municipi causant diferents danys a edificis, mobiliari urbà i vehicles estacionats. Afortunadament, en el seu trajecte i fins que ha estat interceptat per la Policia Local el tràiler no ha provocat cap accident amb cap vehicle que estigués circulant. 

trailer 2

Després d’interceptar-lo i realitzar-li la prova d’alcoholèmia, que ha donat negatiu, la Policia Local ha multat el conductor del tràiler, provinent d'Andalusia, per circular contra direcció i també per fer-ho dins el nucli urbà portant un vehicle de gran tonatge, ja que està prohibit.

EwsC1DQXAAc6r9f

Fins al lloc s’hi ha desplaçat un vehicle dels Bombers de la Generalitat, principalment per fer valoració tècnica inicial dels danys en edificis. També s’hi ha desplaçat personal dels Serveis Tècnics Municipals per contrastar la inspecció ocular de Bombers i fer les gestions pertinents amb la propietat.

trailer 3

La Policia Local es posarà en contacte amb els propietaris dels vehicles que han constatat que han patit danys per informar-los dels tràmits que han de fer per reclamar al conductor del tràiler. 

Redacció / Fotos: Aj. Olesa de Montserrat