Detenen dos homes per traficar amb marihuana en dues cases d'Esparreguera

A causa de les plantacions s’havien produït caigudes de línia importants a la urbanització Can Rial a conseqüència d’un consum desproporcionat de llum

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el dimarts 9 de març, dos homes de nacionalitat ghanesa, de 29 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

bf5f814e 1aeb 48a6 91bd e28182504cd4

La investigació es va iniciar el mes de febrer quan agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van tenir coneixement que en dues cases situades en una urbanització al municipi d’Esparreguera podrien tenir una plantació de marihuana indoorEn aquesta zona, a mitjans de febrer, s’havien produït caigudes de línia importants en una zona concreta de la urbanització Can Rial d’Esparreguera, a conseqüència d’un consum desproporcionat de llum. Els investigadors van comprovar, amb l’ajuda de tècnics d’una companyia elèctrica, que en dues cases, molt properes l’una de l’altra, tot i que en diferents carrers, hi havia un consum desproporcionat per un domicili particular, clar indicador d’una plantació de marihuana.

4c16e87d 7057 4614 97d6 fd367b770556

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van aconseguir acreditar que a l’interior de les dues cases hi havia una plantació de marihuana i finalment, sota la tutela del Jutjat d’Instrucció número 7 de Martorell, van realitzar, el 9 de març, una entrada i registre. Durant l’escorcoll, els investigadors van localitzar dues plantacions de marihuana, totalment equipades, i la intervenció de més de 1.500 plantes, en avançat estat de creixement.

Els investigadors van detenir els dos cuidadors i vigilants de les dues plantacions, dos homes que es trobaven al seu interior. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix