Dos detinguts després de robar en una empresa de Cornellà

Els autors van fer servir el mètode de l’encastament del cotxe

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut dos homes com a presumptes autors d'un robatori amb força en una empresa d'equipament audiovisual de Cornellà de Llobregat, a la qual van accedir encastant el seu cotxe contra la porta metàl·lica del local.

EwIBhgUWgAc J5

Els fets van passar el passat 6 de març cap a les 23.00 hores, quan agents de la comissaria de Cornellà van tenir coneixement d'un robatori amb força en una empresa dedicada a l'equipament per a cinema, televisió i fotografia del municipi baixllobregatí. Els presumptes autors havien encastat un vehicle contra la porta metàl·lica d'accés a l'empresa i havien aconseguit emportar-se material del seu interior.

BIG 556454310031121 02

Persecució

Pocs minuts després dels fets, agents de la Unitat de Reforç a les Emergències i Proximitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona van trobar aturat al voral de la sortida 14 de la Ronda de Dalt un vehicle amb el para-xocs despenjat i el maleter mig obert. En adonar-se de la presencial policial, els dos ocupants van fugir del lloc amb el vehicle a tota velocitat en direcció l'Hospitalet de Llobregat. La dotació policial va seguir el turisme fins que aquest va perdre el control i va col·lisionar amb un fanal. Encara que els dos ocupants van intentar fugir del lloc corrent, els agents van aconseguir detenir-los.

Durant el registre del vehicle, els agents de la Guàrdia Urbana van localitzar dues barres de ferro, un cisell i cinc caixes amb material professional audiovisual, molt especialitzat i d'alt valor econòmic, etiquetat amb la direcció de l'empresa que acabava de patir el robatori. Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes de 30 i 53 anys i veïns de Mataró (Maresme), com a presumptes autors del robatori amb força.

EwDQsNKWgAADJ3R

Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat han obert una investigació i han retornat el material recuperat als seus propietaris. Els dos detinguts, amb sis antecedents policials, van passar a disposició judicial i el Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix