Detingut un veí de Viladecans per un robatori en una farmàcia

L’arrestat, amb 46 antecedents policials, va utilitzar un ganivet per intimidar els treballadors de l’establiment hospitalenc amb la intenció de sostreure els diners de la caixa enregistradora

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat van detenir el dijous 25 de febrer, un home, de 32 anys i veí de Viladecans, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 20:30 hores, quan els agents van rebre l’avís de l’activació d’una alarma per atracament en una farmàcia de l’Hospitalet de Llobregat. Immediatament, els agents es van adreçar al lloc. L’autor dels fets havia amenaçat els treballadors de l’establiment exhibint una navalla amb la intenció d’endur-se els diners de la caixa enregistradora, tot i que al no aconseguir obrir-la, havia marxat corrent del lloc.

Els agents van fer una recerca per la zona per intentar localitzar el lladre, fins que pocs minuts més tard, a uns 900 metres de l’establiment, van observar un home, que coincidia plenament amb la descripció del presumpte autor, en actitud de vigilància i mirant la porta d’accés en una altra farmàcia.

210302 NdP 024 RPMS F Mossos dEsquadra

L’home, en veure la presència policial, va sortir corrents tot i que els agents van aconseguir aturar-lo. Durant l’escorcoll, la dotació policial, va localitzar un ganivet a la butxaca del pantaló.

Davant les evidències, van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. L’arrestat, amb 46 antecedents anteriors, va passar a disposició del Jutjat de guàrdia de l’Hospitalet de Llobregat que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix