Dos ferits en un incendi d'un pis de Castelldefels

Imprimeix

Es van haver de confinar els veïns de l’immoble i de la finca del costat

Els Bombers de la Generalitat van haver d’activar set dotacions de per apagar un incendi en un habitatge de Castelldefels que es va produir ahir a la tarda. El cos va rebre l'avís al voltant de dos quarts de sis d’ahir dissabte  es van desplaçar fins al carrer Onze de la localitat baixllobregatina.

EvQHf5HWYAUzmUd

EvP uzrXMAA y8O

El foc, que a l'arribada dels Bombers estava totalment desenvolupat, va afectar un pis de la primera planta d’una finca de tres plantes. Dues persones van ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els veïns de l'immoble i de la finca del costat es van haver de confinar. Una vegada apagat el foc completament, els Bombers es van quedar per revisar l'estructura del pis cremat, que podria haver quedat afectada.

EvP uzoXYAAGzu0

EvQHf4 XcAwDTse

Així, van revisar l'estat del sostre, i també del fals sostre per si encara quedava algun punt calent. També van inspeccionar la resta de pisos, amb els veïns confinats a l'interior. De fet, l'habitatge del costat va quedar completament afectat pel fum i el sutge perquè les portes i les finestres estaven obertes.

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat