Robatori per encastament al Centre Comercial Barnasud de Gavà

Imprimeix

Els lladres van accedir a un establiment de Movistar on es van emportar una quantitat important de terminals mòbils i altres productes de telefonia

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix ahir al vespre hi va haver un robatori per encastament al Centre Comercial Barnasud de Gavà protagonitzat per un grup criminal ben organitzat que es dedica a robar a l’àrea metropolitana de Barcelona.

barnasud 2

Un grup de persones van robar d’un concessionari de Cerdanyola del Vallès, al voltant de les deu del vespre, tres cotxes d’alta gamma. Un dels vehicles -un Mercedes- es va utilitzar per cometre un robatori -a les onze del vespre- al centre comercial pel mètode de l’encastament. El seu objectiu va ser robar en un establiment de Movistar, on es van emportar una gran quantitat de terminals mòbils i altres productes de telefonia.

Cotxes recuperats

Una hora després, els Mossos d’Esquadra van trobar un segon vehicle robat a Cerdanyola abandonat a la B-23 al terme municipal d’El Papiol. I un tercer a Lliçà de Munt -també abandonat- que van servir per cometre robatoris en altres municipis aquella mateixa nit. Un dels altres dos vehicles robats és utilitzar per a un encastament en una benzinera de la Roca del Vallès. 

Els lladres són un grup d'una desena de persones, que tenen la seva base al barri de La Mina, entre Barcelona i Sant Adrià de Besòs. La investigació està oberta.

Redacció / Fotos: LPdB