Mor un home en l’incendi d’un habitatge a Castelldefels

Els Bombers l’han localitzat en el passadís del pis durant les tasques d’extinció

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en un incendi d’habitatge a Castelldefels, on una persona de 68 anys ha perdut la vida. L’avís ha entrat a les 09.36 hores, i alertava del foc, a l’interior d’un quart pis d’una finca del carrer Doctor Fleming número 55. 

151388151 1527700527420552 8986732401678968615 o

Immediatament s’han activat quatre dotacions dels Bombers. En arribar-hi, els efectius dels Bombers han vist que cremava una pila de papers i una ampolla de gas butà al passadís d’entrada de l’habitatge. De moment, encara no s’han determinat les causes de l’incendi. 

Fotos José Alcivar y Lydia

El foc ha quedat totalment apagat en menys d’un quart d’hora. Durant les tasques d’extinció, els Bombers han localitzat, també al passadís, el cos sense vida de l‘home que hi vivía. Avisats els Mossos d’Esquadra, que hi han enviat quatre patrulles a més de la Unitat d’Incendis en Estructures, els Bombers han procedit a ventilar tot l’habitatge. La seva intervenció ha finalitzat a les 10.43 hores. Fins al lloc també s’hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Redacció / Fotos: Joé Alcivar i Lydia

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix