Detenen una dona pel presumpte homicidi d'un home a Viladecans

El succés va passar ahir diumenge a l’interior del domicili de la parella sentimental

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut una dona, de 37 anys, com a presumpta autora de l’homicidi d’un home de 65 anys, que era la seva parella sentimental. La dona ha atacat presumptament amb un ganivet al pit a l’home causant-li la mort. Tot i els esforços del SEM, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. Els fets, que van passar al voltant de les 20:50 hores del vespre d’ahir diumenge 31 de gener, van succeir a l’interior d’un domicili del número 55 del carrer Carles Altés del barri Montserratina de Viladecans.

Es4jjl3W8AAxlu

Es va activar la comitiva judicial i els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud es fan càrrec de la investigació. El Jutjat d’Instrucció número 6 de Gavà ha decretat el secret d’actuacions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix