Agredeix un caçador que mata involuntàriament el seu gos a Torrelles

Imprimeix

Tenia tots els permisos per desenvolupar l’activitat i, a més, va donar negatiu en una prova d’alcoholèmia que li van practicar els agents de policia

Segons informa l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, un caçador va matar involuntàriament un gos -pastor belga- d’una família que estava passejant per una pista forestal del municipi baixllobregatí.

Els fets van passar el passat dissabte 24 de gener quan la Policia Local va rebre una trucada d’un veí de Sant Vicenç dels Horts que els alertava que un caçador havia ferit la seva mascota. Els agents es van personar al lloc del succés i van intentar salvar-lo, però finalment va acabar morint a causa de la gravetat de la ferida. Els policies van comprovar que el lloc de l’accident era una zona autoritzada per la caça i que el caçador tenia tots els permisos necessaris per desenvolupar l’activitat regulada per la Generalitat de Catalunya. A més li van practicar una prova d’alcoholèmia, amb resultat negatiu.

rifle cacador comissat 5 febrer 2018

El propietari del gos, segons fonts municipals, ha denunciat el caçador per haver matat la seva mascota. El caçador també ha posat una denúncia, ja que segons el seu testimoni el propietari del gos el va agredir. A més, els Agents Rurals, que es van personar al lloc, van denunciar administrativament el caçador i li van retirar l’arma.

Concentració de rebuig

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, el pròxim 2 de febrer hi ha convocada una concentració (17 hores) davant de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat per condemnar aquest acte de violència contra un animal.

Redacció / Fotos: Arxiu-Mossos d'Esquadra