Imputen al popular Daniel Serrano per una presumpta agressió sexual

Imprimeix

El polític cornellanenc, número 2 del PP català, nega els fets i afirma que “responen a un xantatge que es fa públic en plena campanya per erosionar la meva imatge”

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya investiga per agressió sexual al secretari general del PPC, Daniel Serrano, després d'una denúncia d'una companya del partit per uns fets ocorreguts el 2016, ha informat aquest diumenge el TSJC. Segons ha avançat El Periódico, la denunciant seria la secretària de Dones en Igualtat i membre d'executiva de la formació.

Per la seva banda, el polític de Cornellà de Llobregat ha emès aquesta tarda un comunicat en què afirma que els fets “són falsos i responen a una extorsió d’acord a un xantatge que es fa públic en plena campanya per erosionar la meva imatge”, i afegeix: “confio plenament en la justícia.”

europapress secretario general del pp daniel serrano catalunya suma

El TSJC ha precisat, en un altre comunicat, que la sala civil i penal del tribunal va rebre una exposició raonada procedent del jutjat d'instrucció 30 de Barcelona el 2 de novembre passat, atès que com a diputat al Parlament, Daniel Serrano és aforat. El 18 de novembre passat, un cop rebut informe del fiscal sobre la competència, es va admetre a tràmit i es va citar a declarar tant a la denunciant com a l'investigat. Les declaracions es van practicar el 18 de desembre, després d'això el TSJC no va acordar cap mesura cautelar perquè ni la denunciant ni la Fiscalia les van sol·licitar. El TSJC ha acordat no obstant això la pràctica de diligències per avançar en la investigació, indica el tribunal.

Daniel Serrano, numero dos de PP català, concorre a les eleccions autonòmiques com a número quatre de la formació per la demarcació de Barcelona.

Redacció / Fotos: Arxiu