Presó per a un pratenc, autor de dos robatoris a supermercats

Imprimeix

L’arrestat, amb set  antecedents policials, va intimidar els treballadors amb un ganivet de grans dimensions i un dispositiu conductor d’energia amb l’objectiu d’endur-se els diners de la caixa enregistradora

Els Mossos d’Esquadra detenir, el dimarts 19 de gener, un home de nacionalitat espanyola, de 46 anys i veí del Prat de Llobregat, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació en dos supermercats a l’Hospitalet de Llobregat.

La investigació es va iniciar el 10 de gener quan els investigadors van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en un establiment alimentari a l’Hospitalet de Llobregat. L’autor dels fets havia intimidat el treballador de l’establiment esgrimint un ganivet de grans dimensions i havia aconseguit endur-se els diners de la caixa enregistradora.

BIG 494250610012321 02

Només quatre dies més tard, el 14 de gener, els investigadors van tenir coneixement d’un segon robatori amb violència i intimidació en un altre supermercat al mateix barri de Bellvitge del municipi. L’autor, a la mateixa franja horària, havia intimidat el treballador de l’establiment amb un dispositiu conductor d’energia, arribant inclús a forcejar amb el treballador, amb l’objectiu d’endur-se la recaptació de la caixa.

BIG 458310310012321 02

BIG 278190910012321 02

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat dels establiments, els agents van aconseguir identificar i detenir, el 19 de gener, l’autor dels dos atracaments, un home amb set antecedents policials de la mateixa tipologia delictiva. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra