Tres detinguts en una festa il·legal al Rugby Club Cornellà

Es van enfrontar a la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra davant la negativa dels participants de no acabar amb la celebració

Continuen les festes il·legals tot i les restriccions per la pandèmia de coronavirus. Aquest cop ha estat a Cornellà de Llobregat, on la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han intervingut en una festa no autoritzada en el local de la seu del Rugby Club Cornellà, segons relaten fonts policials. El resultat de l’actuació policial ha estat tres detinguts i s’han aixecat diverses actes per incomplir els límits d’aforament permès i per no utilitzar la mascareta incomplint les mesures contra la COVID-19.

Els fets han passat al voltant de les cinc de la matinada d’avui dissabte 23 de gener. Segons fonts policials, la Guàrdia Urbana ha sol·licitat suport dels Mossos d’Esquadra per intervenir i dissoldre en una festa il·legal que s’estava produint al local de la seu del RC Cornellà. Davant l’oposició dels participants la situació es va tensionar fins acabar amb un enfrontament amb els policies amb el resultat de la detenció de tres persones per un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat. A més diversos assistents a la celebració van ser denunciats per incompliment de les mesures contra el coronavirus.

D’altra banda, l’actual llogatera del local del Rugby Club Cornellà ha volgut deixar molt clar que el local té dues parts diferenciades. Una la que regenta i que està destinada a restauració i bar (amb entrada pel carrer Rubio i Ors) i l’altre de l’entitat esportiva (amb entrada pel carrer Eduard Gibert). Els fets van passar exclusivament, segons la gerent del local, “a la part corresponent al club, en una hora on ja havia tancat el meu establiment."

Comunicat del 'RC Cornellà

3dd1d7f0 d61f 4777 b0c0 7621a6f8e86d

 

Redacció / Foto: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix