Tres detinguts en un enfrontament entre gitanos i marroquins a Gavà

Imprimeix

Els fets van passar a la plaça Pare Poveda ahir diumenge on els dos col·lectius es van insultar i amenaçar

Els actes de violència en espais públics no s'aturen al Baix Llobregat. Aquest cop ha estat Gavà on es va produir ahir diumenge 17 de gener una baralla que va enfrontar dos col·lectius (gitanos i marroquins), segons fonts policials.

Captura de pantalla 2021 01 18 a las 10.12.24

Els fets van passar al voltant de dos quarts de nou del vespre a la plaça Pare Poveda. Diverses persones d’ètnia gitana i altres d’origen mallorquí va iniciar una baralla amb insults i amenaces -amb un ganivet de grans dimensions-. La situació es va agreujar quan van arribar a la zona una cinquantena de gitanos que havien estat cridats pels seus companys. Aleshores, els tres marroquins es van haver de refugiar -presumptament- en el domicili d’un d’ells on van iniciar el llançament de diversos objectes a les persones que estaven al carrer.

Captura de pantalla 2021 01 18 a las 10.11.47

La intervenció dels Mossos d’Esquadra va acabar amb el conflicte i la detenció dels tres marroquins per alteració de l’ordre públic i amenaces. A més, els detinguts van provocar danys en el cotxe policial durant el trajecte de trasllat a la comissaria de Gavà. La policia autonòmica ha obert una investigació per saber el motiu de la baralla.

Redacció / Fotos: Google Maps