La Policia Local de Sant Andreu localitza dos joves perduts a la muntanya

Els nois de 22 anys es van perdre a la zona del camí nou de Sant Andreu de la Barca a Corbera de Llobregat

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca va rescatar ahir a la tarda a dues persones que s'havien desorientat a la zona muntanyosa de la ciutat. Els joves, un noi i una noia de 22 anys, es van perdre a la zona del camí nou de Sant Andreu de la Barca a Corbera de Llobregat, un espai conegut popularment com "la Fuente de la rana". El telèfon d'emergències 112 va alertar a la Policia Local de Sant Andreu, que va activar als voluntaris de Protecció Civil. En l'operatiu també van participar els Bombers amb dues dotacions. L’avís es va fer a les 19 hores i es van trobar els dos nois al voltant de les nou del vespre.

Els joves havien sortit a caminar per la muntanya, es van desorientar i van quedar atrapats a una zona de difícil accés. La Policia Local va localitzar als joves, que no duien telèfon mòbil intel·ligent, un fet que va dificultar la recerca, els va treure del lloc on es trobaven i, després de comprovar el seu bon estat de salut, els va portar a casa.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix