Denunciats dos establiments de restauració al Prat i tretze clients

Imprimeix

En l’operatiu de Mossos d’Esquadra també van ser denunciats fins a tretze persones per tinença de substàncies estupefaents, per manca de respecte i per infracció al decret del Departament de Salut

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria del Prat de Llobregat van realitzar ahir, a les 18 hores,  dues inspeccions a establiments de restauració, situats a escassos metre l’un de l’altre, al barri de San Cosme del Prat de Llobregat.

En el decurs l’operatiu es van denunciar administrativament tretze clients. Concretament, a tres d’ells per tinença de substàncies estupefaents, dos per manca de respecte i vuit per infracció al decret del Departament de Salut. Paral·lelament, es va denunciar els responsables dels locals per quatre infraccions administratives, davant la manca parcial de documentació i dels requisits legals establerts per a exercir l’activitat de bar.

201217 NdP 141 RPMS F2

En el dispositiu, hi van participar dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i de la Unitat Regional de Policia Administrativa de la Regió Policial Metropolitana Sud, de la Unitat de Mitjans Aeris, de la Unitat d’Ordre Públic (BRIMO), de la Unitat Canina i agents de la Policia Local del municipi.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra