Detenen un conductor ebri i adormit al volant a la C-32 a Cornellà

Els fets van succeir un dia festiu, amb circulació fluida, posant en greu risc la resta d’usuaris de la via

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir dimarts, 8 de desembre, un home, de 42 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit i originar un greu risc per la circulació, a Cornellà de Llobregat.

1200 1546343064fotonoticia 20190101114558 1920

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 6 hores, quan una patrulla de trànsit va rebre l’avís d’un vehicle aparentment avariat al carril esquerre de la via ràpida C-32, en sentit Llobregat, i que podria provocar un accident greu. En tractar-se d’un dia festiu, la circulació de la via era fluida, amb circulació constant i continua de vehicles que sortien de Barcelona. Immediatament els agents es van adreçar al lloc i a mesura que s’apropaven al vehicle aturat, van iniciar una retenció dinàmica de la circulació per tal de protegir la resta d’usuaris de la via, fins arribar a fer un tall complet de la carretera. Els mossos van comprovar que el vehicle tenia el motor engegat i el conductor dormint al seu interior, amb el cap recolzat al volant del turisme. La dotació de trànsit van aconseguir despertar al conductor i van observar que l’home es trobava sota els efectes de l’alcohol, motiu pel qual van moure’l al seient del copilot i un agent de trànsit va desplaçar el vehicle fins a la sortida més propera, a un lloc segur. Enfront de la clara simptomatologia del conductor, el van sotmetre a la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat de 0,73 mg/l d’aire expirat, tres vegades la superior a la taxa permesa.

1463636028 441406 1463636129 noticia normal

Davant els fets, i comprovat que el conductor, d’origen peruà, no tenia residència legal a Espanya, els agents van detenir-lo per conducció sota els efectes de l’alcohol i originar un greu risc per la circulació. El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i resta a l'espera de la citació per part de l'autoritat judicial.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix