Denunciat un martorellenc per conduir drogat en sentit contrari

Imprimeix

L’infractor va posar en risc greu la resta d’usuaris de la via per on va circular fins a ser interceptat a Castellbisbal

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar, el dissabte 28 de novembre, un home de nacionalitat espanyola, de 52 anys i veí de Martorell com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i per conduir sota els efectes de les drogues.

Els fets van tenir lloc cap a les 2 hores de la matinada quan els agents van tenir coneixement que diversos vehicles s’havien creuat amb un turisme que circulava en sentit contrari, a l’autovia A-2, a l’altura de Martorell. Cal esmentar que un dels usuaris, un agent fora de servei, es va veure obligat a maniobrar bruscament per tal de no col·lidir frontalment. L’agent, que va alertar de la situació, va fer un canvi de sentit a la sortida més propera i pels carrils correctes, en sentit Barcelona, es va posar en paral·lel al vehicle infractor, fent-li senyals intentant que s’aturés, però el conductor va continuar circulant més de 8 quilòmetres en sentit contrari. Finalment, una dotació de l’Àrea Regional de Trànsit va aconseguir aturar el vehicle a l’altura de Castellbisbal, sense que es produís cap accident.

Imatge Transit FB.jpg 1334199116

El conductor del vehicle va donar negatiu en la prova de detecció d’alcohol i positiu en drogues, concretament en tetrahidrocannabinol (THC), el component psicoactiu de la marihuana, cocaïna i opiacis. Així mateix, en el moment de la infracció, plovia de forma intensa, incrementant el perill d’accident per la manca de visibilitat.

Finalment, l’infractor va ser denunciat penalment i en els propers dies serà citat pel jutjat de Rubí per un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i per conduir sota els efectes de les drogues.

Redacció / Foto: Arxiu-Mossos d’Esquadra