Detenen un conductor per atropellar mortalment dos ciclistes al Papiol

Imprimeix

El conductor de 80 anys, que va donar negatiu a la prova d’alcohol i drogues, va deixar un tercer en estat crític

El conductor del turisme, de vuitanta anys, implicat en l'atropellament mortal de dos ciclistes de 66 i 43 anys al Papiol, que també va deixar un tercer en estat crític, va donar negatiu en les proves d'alcohol i drogues. Les primeres hipòtesis apunten que el conductor, detingut per homicidi imprudent, hauria envaït el carril en sentit contrari pel qual circulava aquest grup de tres ciclistes, a la carretera C-1413a, per motius que encara s'estan investigant.

lloc de l accident

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, les dues víctimes són J.M.P.H., un home de 66 anys, i M.G.R., una dona de 43 anys, tots dos veïns de Rubí. La mort dels dos ciclistes eleva a 97 les víctimes mortals a les carreteres catalanes des que va començar l'any.

El sinistre en què s'han vist implicats aquest grup de tres ciclistes i un cotxe s'ha produït al quilòmetre 5 de la C-1413a, a l'altura de la població barcelonina del Papiol. A conseqüència de l'accident, un altre ciclista ha resultat ferit greu i ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 11.52 hores d'ahir diumenge, i fins al lloc dels fets es van traslladar cinc patrulles de la policia catalana, set dotacions dels Bombers i cinc unitats del Sistema d'Emergències mèdiques (SEM). La carretera va estar tallada més de dues hores.

Redacció / Fotos: CCMA-Arxiu