Detenen un conductor per atropellar mortalment dos ciclistes al Papiol

El conductor de 80 anys, que va donar negatiu a la prova d’alcohol i drogues, va deixar un tercer en estat crític

El conductor del turisme, de vuitanta anys, implicat en l'atropellament mortal de dos ciclistes de 66 i 43 anys al Papiol, que també va deixar un tercer en estat crític, va donar negatiu en les proves d'alcohol i drogues. Les primeres hipòtesis apunten que el conductor, detingut per homicidi imprudent, hauria envaït el carril en sentit contrari pel qual circulava aquest grup de tres ciclistes, a la carretera C-1413a, per motius que encara s'estan investigant.

lloc de l accident

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, les dues víctimes són J.M.P.H., un home de 66 anys, i M.G.R., una dona de 43 anys, tots dos veïns de Rubí. La mort dels dos ciclistes eleva a 97 les víctimes mortals a les carreteres catalanes des que va començar l'any.

El sinistre en què s'han vist implicats aquest grup de tres ciclistes i un cotxe s'ha produït al quilòmetre 5 de la C-1413a, a l'altura de la població barcelonina del Papiol. A conseqüència de l'accident, un altre ciclista ha resultat ferit greu i ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 11.52 hores d'ahir diumenge, i fins al lloc dels fets es van traslladar cinc patrulles de la policia catalana, set dotacions dels Bombers i cinc unitats del Sistema d'Emergències mèdiques (SEM). La carretera va estar tallada més de dues hores.

Redacció / Fotos: CCMA-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix