La Policia Local de Castelldefels comissa 300 quilos d'haixix

Imprimeix

Una patrulla del torn de nit va detectar una furgoneta sospitosa que transportava la droga decomissada, repartida en paquets de 30 quilos cadascun

La Policia Local de Castelldefels ha comissat 300 quilos d'haixix que transportava una furgoneta pels carrers de la ciutat, segons informa l’Ajuntament. Els fets van passar el 15 d'octubre. Una patrulla del torn de nit de la Policia va detectar un vehicle que feia moviments sospitosos i que iniciava una maniobra evasiva per evitar ser aturat per la patrulla. Acte seguit, el conductor va començar una fugida a gran velocitat i els agents de la Policia Local el van perseguir fins al centre de la ciutat, on el conductor va acabar abandonant el vehicle i amagant-se en una bastida d'un edifici en obres, a uns 150 metres de la furgoneta.

Els agents van detenir el conductor i van obrir la furgoneta, descobrint que en el seu interior s'amagaven 300 quilos d'haixix, repartits en 10 paquets de 30 quilos cadascun. A hores d'ara, la persona detinguda ha ingressat a la presó i la investigació continua per part dels Mossos d'Esquadra.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)-Aj. Castelldefels