L'assassí de Can Brians: "És un violador de nens, tranquils que ja és mort"

El jutge acorda presó provisional per evitar que l’autor dels fets, que va clavar 29 ganivetades al company de mòdul, pugui sortir en llibertat o amb permís per les anteriors condemnes

El jutjat d'instrucció 4 de Martorell ha acordat presó provisional per a l'intern que aquest dimarts va matar un altre al pati del mòdul 3 del centre penitenciari de Brinas 2, a Sant Esteve Sesrovires, segons apunta aldia.cat. El jutge pren la mesura per evitar que l'home pugui sortir en llibertat o amb algun permís per les anteriors condemnes d'assassinat i robatoris amb violència intimidació que està complint. En el seu escrit, el jutge relata que l'intern va sorprendre el seu company de mòdul quan escoltava música al pati. Se li va apropar per darrere i li va clavar 29 ganivetades al coll, pit, tòrax, abdomen i cap. "Aquest és un proxeneta, un violador de nens, tranquils que ja és mort", va dir als funcionaris de presons que van intervenir.

1553201976535

Segons aldia.cat, la víctima, de 32 anys i de nacionalitat romanesa, estava condemnada per prostitució de menors i d'incapacitats i per violència masclista. Quan estava distret, l'agressor "se li va apropar per l'esquena i el va apunyalar de manera extremadament violenta", inclús amb la víctima immòbil a terra, segons relata l'auto de presó. Quan els funcionaris de Brians van voler intervenir els va advertir en un primer moment que no s'apropessin: "Això no va amb vosaltres", els va dir, alhora que recordava la condició de violador de la víctima per justificar l'agressió. Finalment, però, l'home va llençar el ganivet a terra i es va entregar.

BIG 7076132410062514 01

Els fets van ser enregistrat per les càmeres de seguretat, que demostrarien que entre víctima i agressor no hi va haver cap baralla prèvia i que l'assassinat va ser planificat. L'agressor s'enfronta ara a penes d'entre 15 i 25 anys de presó que s'afegirien a les que ja compleix actualment. La causa està oberta per assassinat amb traïdoria i acarnissament.

Redacció / Foto: RTVE-Dep. Justícia-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix