Detingut un veí de Cornellà per furts a Berga i Sant Vicenç de Castellet

Segons els Mossos d’Esquadra tenia múltiples antecedents per fets similars

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Rubí van detenir el passat 30 de setembre, en aquesta població, dos homes de 30 i 37 anys, de nacionalitat cubana i veïns de Cornellà de Llobregat i Barcelona respectivament, com a presumptes autors de dos delictes de furt, un d’ells en grau de temptativa.

Els fets van tenir lloc el migdia del 16 de setembre, quan els mossos de la comissaria de Berga van tenir coneixement que s’havia produït el furt d’una bossa de mà en un pàrquing d’una zona comercial de la carretera de Sant Fruitós de Berga (Berguedà).

Els lladres van aprofitar que el propietaris d’un cotxe estaven ocupats manipulant la bateria del seu vehicle perquè se’ls havia avariat. Un dels homes se’ls va apropar i cridant de males maneres els va distreure. Tot seguit, i aprofitant que tenien les portes del cotxe obertes, van sostreure una bossa de mà. A dins hi havia documentació personal, 150 euros en efectiu, unes ulleres, claus i un telèfon mòbil valorat en 700 euros. L’endemà mateix, gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van recuperar l’esmentada bossa de mà a la rotonda de Cal Blau de Gironella i es va poder retornar tota la documentació a la víctima.

El mateix dia, al cap d’una hora del primer fet, els mossos d’aquesta comissaria van rebre la trucada d’una treballadora de la benzinera de Sant Vicenç de Castellet alertant que la volien robar. Concretament la treballadora havia sorprès un noi intentant sostreure el seu telèfon mòbil de darrere el taulell. En cridar-li l’atenció el lladre va marxar corrents sense sostreure res, i va pujar a un turisme estacionat amb dos ocupants més.

EjlHkBTWAAA3p7f

Els investigadors van identificar els presumptes autors i van emetre una ordre de detenció que es va materialitzar el passat 30 de setembre a Rubí (Vallès Occidental). La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els detinguts, que tenen múltiples antecedents per fets similars, van passar el dia 3 d’octubre a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix