Denunciats dos conductors per portar passatgers a la zona de càrrega

Imprimeix

Els agents van aturar una de les furgonetes per no respectar una retenció a l’Autovia A-2, a conseqüència d’un accident, i circular pel voral a gran velocitat

Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van denunciar administrativament, dimecres 30 de setembre, dos conductors de dues furgonetes, per portar passatgers a la part reservada a la càrrega a Pallejà i a Sant Feliu de Llobregat.

El primer fet va succeir cap a les 10h, a l’Autovia A-2, al terme municipal de Pallejà, quan hi havia una retenció a conseqüència d’un accident, en sentit Lleida i els agents van observar un vehicle, que circulava a velocitat elevada, pel voral de l’autovia. Els agents van aconseguir aturar la furgoneta, molt a prop de la sortida de Pallejà on hi ha una benzinera, i van comprovar que el conductor no havia respectat la retenció, motiu pel qual va ser denunciat per conducció temerària. Així mateix, els agents van comprovar que a la cabina de la furgoneta hi havia quatre ocupants i que a l’interior de la furgoneta, a la zona de càrrega, hi havia tres persones més dormint. Després d’identificar a tots els ocupants, els agents també van denunciar el conductor per portar passatgers a la part del darrera i, quatre dels ocupants, van marxar caminant del lloc.

201002 NdP 110 RPMS F2 Mossos dEsquadra

Només uns minuts més tard, aquest cop a la BV-2001, al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat, una altra dotació va aturar una furgoneta i van denunciar el conductor i un dels acompanyants per no dur el cinturó de seguretat i per tenir la Inspecció Técnica de Vehicles caducada. Tanmateix, els agents van constatar que, a la part davantera, hi viatjaven el conductor i dos acompanyants i, en el moment d’obrir la part posterior per a comprovar la càrrega, van localitzar dues persones més assegudes al terra de la furgoneta. Davant d’aquest fet, els agents van denunciar el conductor, de nacionalitat romanesa, per portar persones a l’espai reservat per a la càrrega d’una furgoneta.

Els Mossos d’Esquadra recorden que viatjar a les zones no habilitades dels vehicles comporta un greu risc per a la seva seguretat.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra