Els Mossos detenen quatre homes per sostreure palets d’empreses del Baix

Imprimeix

Els arrestats, veïns de Castelldefels, actuaven també a l’Alt Camp, Anoia i Vallès Occidental durant l’activitat normal de les empreses i no dubtaven d’utilitzar la violència si era necessari

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el dilluns 21 de setembre, quatre homes de nacionalitat romanesa, de 22 a 27 anys i veïns de Castelldefels, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i un delicte de furt.

La investigació es va iniciar a mitjans del mes d’agost, quan els investigadors van tenir coneixement de tres robatoris amb forca, cinc furts i un robatori amb violència a empreses de les comarques de l’Alt Camp, Alt Penedès, Baix Llobregat i Vallès Occidental. Concretament els investigadors van acreditar els diversos furts i robatoris a empreses d’Abrera, Barberà del Vallès, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca, Masquefa i Valls.

eix detenen dos homes per sostreure i revendre els palets duna destilleria de vilanova i la geltru 96619

Les primeres gestions d’investigació van permetre identificar un grup de persones, majoritàriament de la mateixa família, amb alta activitat delictiva, ja que tots els fets els van cometre en un mes i gran mobilitat per tot el territori català. La intenció del grup, que actuava durant l’activitat normal de les empreses, era sostreure principalment palets i coure i no dubtaven d’utilitzar la violència si era necessari.

EiRQunnWsAMKdcx

Finalment, el 21 de setembre, els investigadors van aconseguir detenir quatre membres del grup, concretament quatre homes, com a presumptes autors dels furts i dels robatoris. Els detinguts, amb 27 antecedents policials anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Així mateix, la investigació continua oberta per tal de localitzar els possibles receptadors del material sostret i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Arxiu