Donen per controlat l'incendi de l’empresa de Sant Feliu

Bombers de la Generalitat ha comunicat que, de moment, no hi ha afectació en l’estabilitat de l’estructura de la indústria

Els Bombers de la Generalitat -amb setze dotacions- han treballat durant el dia d’avui fent tasques d’extinció de l’incendi que es va originar dijous en una empresa d’aromes per a l’alimentació (Dallant SA) a Sant Feliu de Llobregat. Finalment s’ha pogut controlar.

EiYEapLXYAIAmGH

L’atac del foc es va fer contundentment des de l’exterior fins que ahir dissabte, els efectius dels Bombers van poder accedir a la planta soterrani de la nau a on es van trobar amb algun punt calent que cremava amb poca intensitat i que van poder extingir. Així i tot, s’ha centrat a localitzar i extingir més punts calens que han anat trobant al soterrani de l’empresa. L’acumulació de l’aigua i la barreja d’aquesta amb productes corrosius ha estat dificultant l’accés dels bombers.

d98ef1a7 cc41 4767 aa58 cca30e3bf514

Segons les darreres inspeccions del Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers de la Generalitat, en aquests moments no hi ha afectació en l’estabilitat de l’estructura de la indústria.

Pel que fa als treballadors de l’empresa, avui han pogut accedir a les instal·lacions, a la zona de vestuaris i acompanyats per efectius dels Bombers, per recuperar els objectes personals.

D’altra banda, Bombers de la Generalitat recorda que la Direcció General de Qualitat Ambiental ha fet un informe sobre l'impacte d’aquest en la qualitat de l'aire de la zona i ha determinat que no s’ha superat els valors en referència legislats per a cap contaminant. Per avaluar aquest s'han analitzat les dades enregistrades en els sensors de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA). Tanmateix, a través de les xarxes socials, diversos veïns i veïnes contradiuen aquestes afirmacions, ja que s’han vist afectat pel fum de l’incendi.

La previsió és que les dotacions dels Bombers destinades al servei es vagin retirant de l’empresa esgraonadament per tornar-hi demà a primera hora i serà la Policia Local qui es quedi al lloc aquesta nit.

Redacció / Fotos: Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix