Un home armat causa el pànic a l’estació de Rodalies de Cornellà

L’arrestat, d’origen magrebí, va fer pensar als Mossos d’Esquadra que podria ser un terrorista islàmic i van haver d’actuar equips especialitzats

L’estació de Rodalies de Cornellà va ser escenari, una vegada més, d’un gran ensurt. Els ARRO dels Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir assaltant un tren de la Renfe després de rebre un avís el telèfon 112 que un usuari, d’origen magrebí, duia una arma de foc.

Moment del trasllat de l'home a la comissaria

El succés va passar ahir dissabte, 19 de setembre, a la tarda. L’avís d’un usuari del tren va posar en alerta els Mossos d’Esquadra i diverses patrulles i equips especialitzats es van activar per un hipotètic atac terrorista. Després de detenir en un lloc segur el tren a l’estació de Cornellà de Llobregat, els agents van desallotjar la zona com a mesura de seguretat. Posteriorment, els ARRO van entrar al comboi reduint-lo i recuperant l’arma.

arro cornella 23 630x630

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, l’home, que no va fer ostentació de la pistola al tren en cap moment durant el trajecte perquè la duia amagada, la va lliurar als agents per pròpia voluntat. L’arma va resultar que era simulada. A més, en el moment de la detenció no va fer cap crida i cap comentari que es pogués entendre com a un terrorista islamista radical.

L’home va ser traslladat a una comissaria, ja que no duia cap mena d’identificació i, posteriorment, va quedar en llibertat. Tanmateix, continuen les investigacions, ja que té antecedents policials per fets delictius.

Redacció / Fotos-Vídeo: Particular-ARO-1-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix