Denuncien un veí de Vallirana per excés de velocitat i sense carnet

Imprimeix

El conductor del vehicle circulava sota els efectes de l’alcohol a 216 km/h a l'AP-7

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van denunciar el passat dimecres un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vallirana, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per circular a una velocitat penalment punible. A més va ser denunciat per conduir estant privat judicialment del permís de manera cautelar o definitiva i administrativament per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, un control de trànsit al quilòmetre 226,5 de l’AP-7, al terme municipal de Roda de Berà (Tarragonès), va detectar un turisme que circulava a 216 km/h en sentit Barcelona, quan en aquest tram de carretera la velocitat màxima està limitat a 120 km/h.

Després d’identificar el conductor, la patrulla va comprovar que tenia el permís retirat per ordre judicial. Així mateix, en fer-li en la prova d’alcoholèmia va donar una taxa de 0,40 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat, quan la màxima permesa és de 0,25 mg/l.

El conductor haurà de comparèixer el proper dilluns davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra