L’incendi de Dallant SA no va provocar un excés de contaminants a l’aire

Els Bombers de la Generalitat segueixen amb les tasques d’extinció de l’incendi a l’empresa santfeliuenca

Un informe de la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat ha conclòs que l'incendi en l’empresa Dallant SA de Sant Feliu de Llobregat no ha provocat que se superessin els valors de referència de cap contaminant en l'aire. Segons han explicat els Bombers, per avaluar l'impacte sobre els nivells de la qualitat de l'aire s'han analitzat les dades enregistrades en els sensors de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA).

EiNmlI1WkAEls8h

EiLrghtXsAABn5j

Continuen treballant

Un total de quinze dotacions dels Bombers continuaven treballant -dissabte al vespre- en les tasques d'extinció. Ahir van aconseguir entrar al soterrani del complex, on hi ha molta aigua acumulada i on han extingit dos punts cremant a baixa intensitat.

EiNnM uXcAAdBu9

EiWSnJgXgAARy2P

Segons el cos, l'accés va ser molt complicat i es va poder entrar passant per una zona amb una cambra frigorífica, que no ha estat afectada per l'incendi. Ara el cos estudiarà accedir al soterrani per un altre punt, encara que van remarcar que encara queda molta feina en les tasques d'extinció.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat-Bombers Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix