Presó per la presumpta homicida d'una dona prop d'una discoteca a Cornellà

L’altra dona també ha entrat a la presó, mentre que els homes detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs

Tal com ha avançat La premsa del Baix, el jutjat de guàrdia de Cornellà de Llobregat ha decretat presó provisional sense fiança per a les dues dones detingudes relacionades en el crim d'una altra dona sud-americana el 28 de juny passat prop d'una discoteca del municipi baixllobregatí. El jutge les acusa d'homicidi o assassinat. Els altres dos homes detinguts, parelles de les dues dones, han quedat en llibertat amb càrrecs, amb l'obligació de compareixença quinzenal al jutjat.

muere cornella discoteca

Un dels homes està processat per lesions i encobriment, mentre que l’altre només per lesions. Segons ha pogut saber la nostra publicació, els homes no han volgut declarar i les dones han respost a la seva defensa. Cal recordar que entre els dies 16 i 17 de setembre van ser detinguts les quatre persones amb relació amb el crim.

En el moment de ser traslladats al jutjat de Cornellà un gran nombre de persones d’ètnia gitana s’han congregat als voltants del recinte judicial. Efectius dels ARRO de Mossos d’Esquadra han vigilat els voltants del jutjat per evitar qualsevol mena d’acció violenta dels concentrats.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix