Els Mossos detenen la presumpta autora de l'assassinat del Capitolio

Imprimeix
També han estat detingudes tres persones relacionades amb la mort de la noia sud-americana a Cornellà de Llobregat el passat 24 de juny

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, els Mossos d'Esquadra han detingut la presumpta autora de l'assassinat d'una noia sud-americana a l'exterior de la discoteca Capitolio de Cornellà de Llobregat el passat 24 de juny. A més, la policia autonòmica també ha detingut tres persones relacionades amb la mort. En total quatre persones -dues parelles-, veïns i veïnes de Gavà i Viladecans. La primera de les parelles -de 30 i 26 anys- va ser detinguda el passat 16 de setembre a Canyelles (Garraf), i la segona -amb l'autora presumpta del crim, de 32 i 33 anys- un dia després (17 de setembre).
El succés
Cal recordar que la dona va morir a l'exterior d'aquesta discoteca cornellanenca - la matinada- després d'haver patit una agressió per arma blanca a causa d'una discussió entre diverses persones. El SEM es va adreçar al lloc i la va traslladar a un centre hospitalari, on no se li va poder salvar la vida.
Captura k6DG 620x349abc
Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud han estat investigant gairebé tres mesos i finalment s'ha pogut detenir l'autora dels fets i altres persones relacionades amb el crim. Els quatre han passat avui a disposició judicial a Cornellà de Llobregat i, amb gairebé tota seguretat, l'autora presumpta dels fets anirà a presó.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu