Troben el cos d’un home sense vida a Sant Feliu de Llobregat

La família, que resideix a la mateixa localitat, va denunciar la seva desaparició un dia abans 

Els Mossos d’Esquadra han trobat el cos sense vida d’’un home, de 75 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat, en un terreny boscós a Collserola en el terme municipal de Sant Feliu de LlobregatSegons ha pogut saber La Premsa del Baix, l’avís de la troballa ha tingut lloc cap a les 12 del migdia després d'una intensa recerca. La família va denunciar la seva desaparició un dia abans i després que perdés el contacte amb l’home des de feia hores.

Hèlix en un salvament a Rupit usuari tito paez Programada

Els serveis funeraris s’han emportat el cadàver a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC) a L’Hospitalet de Llobregat. De moment, i a l’espera de les primeres conclusions de l’informe forense, el cos no presentava signes de violència i s’especula amb una mort accidental o suïcida.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix