Gavà i Castelldefels, grans damnificats per les pluges torrencials

Imprimeix

La circulació ferroviària ha quedat interrompuda i la majoria de trucades a Bombers ha estat per inundacions als baixos d’edificis

El Baix Llobregat ha estat una de les comarques més damnificades a conseqüència de les pluges torrencials d’aquesta nit, especialment a la zona de Gavà i Castelldefels. La tempesta ha deixat prop de seixanta litres per metre quadrat.

 noticies txt 14865 not fotografia

Així, la circulació ferroviària ha quedat interrompuda entre Platja de Castelldefels i Garraf per la caiguda d’un arbre a la zona de vies. També ha estat tallada de forma momentània entre Gavà i Bellvitge per manca de tensió, afectant la línia R2 Sud. A més, s’ha tallat una estona la C-32 per acumulació d’aigua a Gavà. Aquest matí queda un carril tallat de la C-31 en aquesta mateixa població en sentit Tarragona per inundació. Els Bombers de la Generalitat han atès 113 avisos per la pluja, 78 a la regió metropolitana sud, 34 a la nord i 1 a Tarragona. En molts casos, l’aigua acumulada era molt poca i no s’ha fet el servei.

safe image gava pluges

Dels avisos a la metropolitana sud, 51 han estat a Castelldefels, 12 a Gavà, cinc a l’Hospitalet de Llobregat, quatre a Cornellà, dos a Sitges i un a Sant Joan Despí, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Viladecans. Tots aquests avisos s’han atès entre les 21.00 hores d’aquest diumenge i les dues de la matinada principalment. La majoria han estat per inundacions per baixos però també n’hi ha hagut per goteres, embornals embussats, carrers que baixaven plens d’aigua i cotxes avariats.

Redacció / Fotos: Gava Info-Aj. Castelldefels