Agredit a Castelldefels un metge pel fill d'un pacient amb COVID-19

Imprimeix

L’agressor, sense mascareta, ha colpejat el sanitari quan aquest li ha dit que es posés la mascareta a la sala d'espera

Un metge resident MIR d'un centre d'atenció primària de Castelldefels va ser agredit  ahir diumenge a la tarda pel fill d'un pacient diagnosticat de pneumònia i positiu en COVID-19, segons informa El Món. 

Captura de pantalla 2020 08 31 a las 16.25.03

Tal com ha explicat el metge, a la sala d'espera es trobaven la dona i el fill del pacient, i quan el metge ha sortit a informar-los ha comprovat que el fill no duia mascareta. Li ha demanat que se la posés i ha marxat a redactar l'informe de trasllat a l'hospital. Però a consulta ha rebut l'avís que el fill estava sense mascareta i ha tornat a sortir. En advertir-lo per segona vegada, ha començat la reacció irada, segons relata El Món. El metge l'ha avisat que si no es posava la mascareta avisaria a Protecció Civil, i ha demanat al personal de la sala de cribatge que vigilés que la portés. Mentre hi parlava i davant de tots els pacients, el fill se li ha abraonat i l'ha empès contra la paret i li ha colpejat la cara.

El metge, que ha explicat els fets a través de les xarxes socials, ho ha denunciat a comissaria. I ha advertit del perill que suposava que el fill d'un positiu, i per tant possible positiu també, estigués sense mascareta a la sala d'espera. 

Redacció / Fotos: Arxiu-Facebook particular