Detingut per conduir begut i drogat i provocar un accident a Esplugues

Imprimeix
El conductor del turisme va fugir d'una patrulla de trànsit, posant en risc la resta d'usuaris de la via, i va acabar col·lidint amb un fanal

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el divendres 14 d'agost, un home de 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i per conduir sota l'efecte de l'alcohol i les drogues a Esplugues de Llobregat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 07 hores, quan agents de l'Àrea Regional de Trànsit, que estaven realitzant un patrullatge dinàmic, per la B-23, en sentit Barcelona, van observar un vehicle, amb tres ocupants al seu interior, que avançava la resta de vehicles, a gran velocitat, fent ziga-zagues, sense senyalitzar, acostant-se perillosament a la resta d'usuaris de la via. Els agents van intentar que el conductor del turisme aturés el vehicle, però va donar un cop de volant i va fugir del lloc en direcció de Barcelona, conduint de forma temerària i posant   en perill la resta d'usuaris de la via.

EfuHB4GWAAI53O5

Minuts més tard, dotacions de la comissaria d'Esplugues de Llobregat, que havien anat a recolzar els agents de trànsit, van localitzar el vehicle, amb les portes obertes i sense ningú al seu interior. Havia patit un accident i havia xocat amb diferents elements de la via pública.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van localitzar els tres ocupants del turisme, caminant pel carrer, a l'alçada d'Esplugues de Llobregat. Els agents en observar la simptomatologia que presentava el conductor del turisme, que anava sense sabates, el van sotmetre a les proves de detecció de substàncies estupefaents i va donar positiu en el consum de diverses drogues, com cànnabis i amfetamines.

Un cop se li va practicar la prova d'alcoholèmia, va donar una taxa de 0,51 mg/l en aire expirat, més del doble del límit permès.

Finalment el conductor va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i conducció sota els efectes de l'alcohol. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra