Una baralla entre dos toxicòmans a Gavà deixa un ferit lleu

Els fets violents es van succeir en una parada d’autobús de la línia GA1

La Policia Local Gavà va detenir un home que va ferir lleument un altre en una parada autobús de la línia GA1 al barri de Ca n’Espinós. Els fets, segons fonts policials, es va produir el dia 17 al voltant de les 10.30 hores del matí.

Els fets es van produir a conseqüència d’una forta baralla entre dues persones -segons ha pogut saber La Premsa del Baix eren toxicòmans i es coneixien-, que va acabar amb una d’elles ferida lleument per arma blanca. La ràpida intervenció de la Policia Local va acabar amb la detenció de l’autor. La víctima va ser atesa pel SEM i posteriorment va ser traslladada a un centre hospitalari.

Els fets s’estan investigant actualment pels Mossos d’Esquadra.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix