Detingut per tràfic de drogues i conducció temerària a Abrera

En primer lloc va fugir de la policia local d’Abrera a gran velocitat pel nucli urbà posant en greu risc als vianants, no va respectar cap senyalització durant tota la fugida i fins i tot va conduir tres quilòmetres en sentit contrari per l’A2

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell juntament amb la Policia Local d’Abrera van detenir, el dijous dimecres 22 de juliol, un home de 36 anys i veí de Lleida, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i pels delictes contra la seguretat del trànsit, conducció temerària, resistència als agents de l’autoritat i per danys.

Els fets van succeir el mateix dia quan els agents de la Policia Local d’Abrera en servei de vehicle logotipat van donar instruccions al conductor d’un turisme perquè s’aturés, el qual, en lloc de fer-ho va protagonitzar una fugida a gran velocitat pels carrers del nucli urbà d’Abrera, sense respectar cap senyalització i posant en greu risc als vianants i a la resta d’usuaris de la via.

Amb la intenció de fugir dels policies el conductor es va adreçar a l’A-2 on va entrar a gran velocitat, sense respectar el semàfor que dóna accés i en sentit contrari al de la marxa, durant tres quilòmetres va marxar obligant a la resta de conductors a esquivar el vehicle que els venia de front.

Finalment, poc abans d’arribar a Martorell, els policies locals d’Abrera van aconseguir bloquejar físicament el pas al vehicle fugit, motiu pel qual el conductor va abandonar-lo i va intentar la fugida corrents, però va ser interceptat per una patrulla de la unitat d’investigació dels mossos de Martorell que s’havia afegit a la persecució del vehicle fugit. En el moment de la detenció, l’home es va resistir donant cops als agents, motiu pel qual es va haver de reduir a terra.

49e7eda5 e370 4360 b61f fc7e64d7667d

Durant l’escorcoll policial del vehicle interceptat es van trobar vuit quilograms de cabdells de marihuana envasats al buit i preparats per a la venda, motiu pel qual també el van detenir pel delicte de tràfic de drogues. 

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix