Presó per a un atracador de salons d'apostes detingut a Castelldefels

Imprimeix

Quan el van detenir els mossos a la via pública l’atracador portava una arma de foc real, municionada i preparada per disparar

Com ha avançat aquest matí La Premsa del Baix, els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Castelldefels van detenir, el diumenge 19 de juliol, un home de nacionalitat espanyola, de 38 anys i veí del municipi baixllobregatí com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets tenen l’antecedent en el dissabte 18 de juliol, quan una patrulla dels mossos va rebre la descripció d’un home que es trobava als voltants d’un saló recreatiu d’apostes de la ciutat amb una actitud vigilant i erràtica, quan es tenia l’antecedent que el dia anterior, 17 de juliol, un home de descripció molt semblant havia fet un robatori amb intimidació en un altre saló d’apostes de la mateixa ciutat. Els Mossos d'Esquadra van fer una recerca exhaustiva per la zona però en aquella ocasió no van poder localitzar l’home.

L’endemà,  diumenge 19 de juliol, un home que coincidia amb la descripció facilitada pels testimonis dos dies abans va atracar un altre saló recreatiu d’apostes de Castelldefels amenaçant amb una arma de foc el responsable de l’establiment. La mateixa patrulla que l’havia recercat infructuosament el dia anterior, va reiniciar la recerca i en aquesta ocasió sí el va localitzar, en un carrer del nucli antic de Castelldefels.

Captura de pantalla 2020 07 22 a las 16.34.08

Amb totes les mesures de seguretat possibles els agents van interceptar l’home i durant l’escorcoll preventiu li van localitzar amagada una pistola real, municionada i preparada per a disparar, així com peces de roba que li servien per cobrir-se la cara en els atracaments, motiu pel qual el van detenir com a presumpte autor dels robatoris amb intimidació dels dos salons d’apostes perpetrats el 17 i el 19 de juliol.

L’arrestat, amb 57 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra