Desmantellen una organització criminal de tràfic de marihuana a Vallirana

Es valien de cultius indoor a l'interior d'una nau industrial de la localitat baixllobregatina, on es realitzaven les labors de fabricació intensiva, assecat i distribució de la marihuana i obtenint la llum de manera fraudulenta

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una organització criminal d'origen internacional, que operava a la comarca del Baix Llobregat i que tenia el seu centre d'operacions en la localitat de Vallirana.

Les recerques es van iniciar a principis de març del present any, quan es va tenir coneixement que una organització criminal d'origen internacional es dedicava al tràfic de substàncies estupefaents, principalment marihuana, i que podia estar operant a la comarca del Baix Llobregat des de principis de 2019. Defraudaven energia elèctrica de la xarxa general amb un complex entramat.

Foto 1 vallirana

Després de recaptar tota la informació necessària els funcionaris policials van iniciar la recerca a fi de verificar els fets, comprovant com efectivament en diversos punts de la comarca existia un tràfic de marihuana que provenia d'algun punt situat en la localitat de Vallirana. Es va localitzar una nau industrial on es duien a terme les labors de cultiu, assecat, cort, embolsament i distribució de la referida substància estupefaent. Per a això, i intentar eludir la localització per part de la policia, realitzaven un ús fraudulent de la xarxa elèctrica, amb un complex entramat d'il·luminació, calefacció i assecat, que podria superar els 300.000 euros a la companyia elèctrica.

Foto 2 vallirana

Durant el registre policial de la nau, comptant amb la col·laboració de la Policia Local de Vallirana, es van aprehendre 4.000 plantes de marihuana, 150 grams de pol·len, 8 quilos de marihuana picada, telèfons mòbils i altres efectes incriminatoris. La droga aprehesa tindria un alt valor en el mercat il·legal. Dos homes van ser detinguts, un d'origen albanès i l'altre espanyol, que van ser posats a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat, acusat dels presumptes delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

L'operació policial ha estat realitzada conjuntament per agents dels Grup Locals de Policia Judicial de Cornellà de Llobregat i l’Hospitalet, comptant amb la col·laboració de la Policia Local de Vallirana.

Redacció / Fotos: Policia Nacional

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix