Aturen un tren a Gavà i obliguen a transbordar 100 passatgers

Els assaltants, un grup de graffiters, han pintat el vidre de la cabina del maquinista i han obligat a aturar el comboi

Un tren amb destinació Sant Vicenç de Calders ha hagut d'aturar-se a l'estació de Gavà. Un grup de grafiters han començat a pintar-lo i han fet un grafiti a la cabina que, per motius de seguretat, ha obligat a aturar el comboi i transbordar tots els passatgers, un centenar de persones.

005 Estació de Gavà

Els fets han passat abans de les dues del migdia d'aquest divendres. El comboi havia sortit de l'estació de França de Barcelona a un quart de dues cap a Sant Vicenç de Calders. Segons Renfe, diverses persones amb esprais ha aprofitat l'aturada a Gavà per pintar el comboi. El grup també ha activat l'aparell d'alarma i ha bloquejat la marxa del comboi, quan estava estacionat.

1594396201773

Una de les pintades l'han fet al vidre de la cabina del conductor. Hi han escrit "chivato" i impedia la visibilitat exterior. Els 100 passatgers que viatjaven al tren han hagut de fer un transbord al tren següent.

1594396291304

Renfe ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra. El comboi malmès l'han traslladat als tallers de Montcada i Reixac.

Redacció / Fotos: CCMA-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
100

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix