Desmantellen una organització al Baix de distribució de marihuana

Imprimeix

Un dels detinguts regentava una botiga 'Grow shop' a Cornellà i era l'encarregat de cultivar-la al seu domicili de Castelldefels

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup dedicat al cultiu de marihuana que distribuïa a Alemanya en sobres a través d'enviaments postals. El 30 de juny la policia catalana va fer tres escorcolls a Barcelona, Cornellà de Llobregat i Castelldefels en els quals va intervenir 30 quilos de maria, 550 plantes, 7.500 euros en metàl·lic i diversos estris per embalar, cultivar i pesar la droga. Segons fonts policials, la marihuana intervinguda tindria un preu de 53.000 euros al mercat il·lícit. L'operatiu ha acabat amb dos detinguts, un d'ells distribuïa la droga a un comprador resident a Alemanya i l'altre era l'encarregat de cultivar la maria al seu domicili de Castelldefels. Els arrestats han quedat en llibertat amb càrrecs.

cc4c6e49 0c2f 416c 90cc 4c6726b9b85b

La investigació policial va començar el setembre de l'any passat, quan un testimoni va informar que havia rebut dues caixes, amb destí Alemanya i remitent fals que contenien 800 grams de marihuana. A partir d'aquí, van aconseguir identificar un dels detinguts com a la persona que distribuïa la substància a un comprador resident a Alemanya. De fet, aquest home li hauria transferit uns 80.000 euros entre el juny del 2019 i el març del 2020. L'altra persona detinguda, que regentava una botiga 'Grow shop' a Cornellà de Llobregat, era l'encarregat de cultivar la marihuana al seu domicili de Castelldefels.

Finalment, el passat 30 de juny es van fer tres entrades i escorcolls a Barcelona, Cornellà de Llobregat i Castelldefels. Al garatge del domicili de Castelldefels es va detectar una porta oculta darrere d'unes prestatgeries que amagava dues habitacions on es van trobar una part de les plantes de cultiu interior intervingudes en l'operatiu.

Els detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

VEURE VÍDEO (clica aquí)

Redacció / Fotos/Vídeo: Mossos d'Esquadra