FECASARM acusa l’autor de l’agressió a Cornellà com a únic culpable

Imprimeix

La patronal d’oci nocturn estudia presentar-se com acusació popular en el cas de la mort d'una dona la matinada de diumenge

La patronal de l'oci nocturn FECASARM i Spain Nightlife estudien presentar-se com acusació popular en el cas de la mort d'una dona després de ser agredida a prop d'un local d'oci nocturn al polígon de Can Famades a Cornellà de Llobregat. El secretari general de FECASARM, Joaquim Boades, ha explicat a l'ACN que contemplen aquesta possibilitat perquè l'incident "malmet injustament" la imatge del sector. Tal com assenyala, els fets van passar "fora del local i molt lluny, quan ja estava tancant", de manera que assegura que "l'únic responsable" és l'autor de l'agressió. La patronal, que condemna els fets i assegura que "no poden passar més", ha facilitat les imatges de seguretat a la policia per ajudar en la investigació.

Cal recordar que una dona va morir ahir diumenge a la matinada després d'haver patit una agressió per arma blanca després d’una presumpta discussió entre persones. El SEM es va adreçar al lloc i la va traslladar a un centre hospitalari, on no se li va poder salvar la vida. Els Mossos d’Esquadra de la divisió d'investigació criminal de la regió policial Metropolitana Sud s'han fet càrrec de la investigació. De moment, no es descarta cap mòbil tot i que no sembla que es tracti d'un cas de violència masclista.

Redacció / Fotos: Google Maps