Detingut l’autor d'un vídeo mentre conduïa a 220 km/h a Molins de Rei

Imprimeix

L’home, de nacionalitat russa, va identificar a comissaria de Mossos d’Esquadra amb un permís de residència i un de conducció falsificats i també se'l va detenir per falsedat documental

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut un home de 43 anys, de nacionalitat russa i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb un excés de velocitat punible, per un delicte de falsedat documental i per tenir vigent una ordre de detenció.

Els fets van tenir lloc el dia 5 d'abril, durant el confinament, quan els mossos van detectar en un conegut portal de vídeos de la xarxa, una gravació en la qual es veia com un conductor es ventava de conduir a 220 km/h en un tram limitat a 100 km/h, a la carretera B-23 al seu pas pel municipi de Molins de Rei. Ell mateix havia gravat el vídeo, conduint un vehicle de gamma alta, en el qual es veien perfectament detallades les infraccions comeses.

Ea4YUzCWoAACgG7

Els investigadors del Grup de Recerca i Documentació de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud van analitzar les imatges fins aconseguir identificar plenament el vehicle, així com el seu conductor i el van citar a comissaria. Es dóna la circumstància que quan l'home es va identificar a comissaria ho va fer amb un permís de residència i un permís de conduir falsificats, motiu pel qual també se'l va detenir pel delicte de falsedat documental.

A més, quan els investigadors van consultar els antecedents amb la veritable identitat del presentat a comissaria, van constatar que tenia vigent una ordre de detenció emesa per un jutjat de Barcelona, motiu pel qual també se'l va detenir.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge d'instrucció en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra