L'OCH denuncia una agressió homòfoba a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra estan a l'espera de rebre la denúncia però ja ha enviat diligències informatives al jutjat

L'Observatori contra l'Homofòbia (OCH) ha denunciat una agressió homòfoba a Sant Boi de Llobregat, concretament a la zona de l'estació d'FGC dissabte a la matinada. Segons ha explicat l'entitat a Twitter, s'ha posat a disposició de les víctimes i han comunicat els fets a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i als Mossos d'Esquadra.

Els fets van passar quan un grup de joves, en el qual anaven nois i noies, alguns del col·lectiu LGTBI, ha estat amenaçat, vexat i insultat amb desagradables expressions com a "maricones, bujarras i calientapollas"  per quatre adolescents d'entre 14 i 16 anys en l'estació dels FGC a Sant Boi. Els atacants van esperar que sortissin de l'estació els joves LGTBI per a "continuar assetjant-los i agredint, i els van amenaçar de cridar a la seva família perquè els 'arrosseguessin pels pèls pel terra'", ha detallat Eugeni Rodríguez, president de l’OCH.

Captura de pantalla 2020 06 21 a las 17.40.22

Fonts policials han explicat que estan a l'espera de rebre la denúncia la propera setmana. Tot i això, les mateixes fonts indiquen que ja han enviat diligències informatives al jutjat amb informació d'un incident que hi va haver, tot i que els agents que s'hi van desplaçar no van ser informats que aquests fets estiguessin relacionats amb un cas d'homofòbia, i informacions posteriors que els ha arribat al cos.

El consistori baixllobregatí ja ha condemnat l'agressió a través del seu compte de Twitter i han mostrat el seu suport a les víctimes. "Tolerància zero a les violències masclistes i les LGTBIfòbies", han afegit.

Redacció / Fotos: Google Maps