Decomissen a Collbató prop de 19.000 mascaretes fraudulentes

Estaven emmagatzemades en una nau industrial on la Guàrdia Civil també va trobar 1.526 litres de gel desinfectant sense registre sanitari i irregularitats en l’etiquetatge, que es venien per Whatsapp

La Guàrdia Civil ha decomissat en un magatzem de Collbató prop de 19.000 mascaretes fraudulentes –amb certificats de qualitat falsificats- i 1.526 litres de gel desinfectant sense registre sanitari i irregularitats en l’etiquetatge. Hi ha tres persones investigades residents a Barcelona i Tarragona com a presumptes autores de delictes contra la salut pública i falsedat documental.

Captura de pantalla 2020 06 20 a las 11.40.12

La investigació policial es va iniciar quan agents del Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) van assabentar-se que una persona estava ofertant a diferents clients i a través de Whatsapp.

Captura de pantalla 2020 06 20 a las 11.40.41

Els investigadors es van desplaçar a la nau industrial de Collbató i van inspeccionar-la, corroborant que les mascaretes comptaven amb certificats sanitaris presumptament falsificats i que les ampolles de gel desinfectant presentaven irregularitats a les etiquetes i no disposaven de registre sanitari. En total es van decomissar 4.000 mascaretes FFP2, 14.400 mascaretes quirúrgiques i 1.526 litres de gel desinfectant de mans. Els productes s’oferien a través de Whatsapp als nombrosos contactes que els tres investigats tenien com a cartera de clients en l’exercici de la seva activitat professional com a distribuïdors d’electrodomèstics.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix