Desmantellen una nova plantació de marihuana indoor al Prat

La intervenció policial (Mossos d’Esquadra i Policia Local) va permetre detenir tres homes

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria del Prat de Llobregat van detenir, el dilluns 9 de juny, tres homes, de 33 als 52 anys i veïns del municipi, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el mes d'abril quan agents de la Policia Local del Prat de Llobregat van tenir coneixement d'una possible plantació al municipi. Finalment, en el marc d'una actuació conjunta entre agents de la Policia Local i agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria pratenca, el 9 de juny es va localitzar i desmantellar la plantació indoor de marihuana que es trobava a l'interior d'una nau industrial situada al municipi.

200619 NdP 067 RPMS F2 Mossos dEsquadra

La intervenció policial, tutelada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 en funcions de guàrdia i sustentada en les investigacions dutes a terme a partir d'informació compartida entre els dos cossos policials, va permetre la intervenció d'unes 600 plantes de marihuana en estat de creixement, repartides entre dues cambres perfectament habilitades a l'interior de la nau, i la inhabilitació de tota la infraestructura necessària per a un cultiu d'aquest tipus. Així mateix es van detenir tres persones.

Segons una valoració de la plantació en el moment de la intervenció policial, aquesta podria tenir un valor en el mercat il·legal de 121.000 euros. Anb relació a la defraudació elèctrica, la companyia subministradora valora el consum realitzat de manera fraudulenta en un total de 29.000 euros. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix