Desmantellen una plantació de marihuana a Sant Esteve Sesrovires

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local, decomissen 800 esqueixos i més de 100 plantes

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell van detenir, el dissabte 13 de juny, tres homes, entre 39 i 62 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

2020 06 13 operacio marihuana2

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 17 hores, quan agents de la comissaria de Martorell van ser alertats per la Policia Local de Sant Esteve Sesrovires de diversos vehicles, en una urbanització del municipi, carregats amb material que s'utilitza habitualment per instal·lar plantacions de marihuana. Immediatament les dotacions policials es van adreçar al lloc i van localitzar al costat dels vehicles una casa, quatre vents, amb aparells d'aire condicionat i material elèctric al terra del jardí.

2020 06 13 operacio marihuana

Els agents van identificar a les tres persones que hi havia a la casa i van localitzar una plantació de marihuana al seu interior. Concretament a la zona del menjador van localitzar uns 800 esqueixos de marihuana i en el pis superior unes 100 plantes més. Així mateix els agents van comprovar que una de les habitacions s'utilitzava per assecar les plantes i al garatge una instal·lació completa preparada per cultivar marihuana.

200617 NdP 066 RPMS F3 Mossos dEsquadra

Davant les evidències, els agents van detenir els tres homes, un d'ells amb dos antecedents de la mateixa tipologia delictiva, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Dos dels arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l'ingrés a presó per a un d'ells. El tercer detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l'espera que el citi el jutge.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Aj. Sant esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix